Johan Derksen ligt dubbel om Jan Boskamp bij opname promo nieuw seizoen Vandaag Inside

Johan Derksen ligt dubbel om Jan Boskamp bij opname promo nieuw seizoen Vandaag Inside

Donderdag 21 juli 2022 om 16:22

Eerder dit jaar stopte Vandaag Inside nog per direct met de uitzendingen, na de veelbesproken kaarsenrel. Maar ondanks alle ophef besloten Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp toch om door te gaan en er komt zelfs binnenkort een nieuw seizoen van het praatprogramma. Daarvoor moet natuurlijk een promo worden opgenomen, en er is nu een video vrijgegeven van de opnames. En het blijkt dat Derksen heel wat lol heeft met Jan Boskamp, om een koude bitterbal...

Bekijk het beelden van Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen ligt dubbel om Jan Boskamp bij opname promo nieuw seizoen <em>Vandaag Inside</em> Eerder dit jaar stopte Vandaag Inside nog per direct met de uitzendingen, na de veelbesproken kaarsenrel. Maar ondanks alle ophef besloten Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp toch om door te gaan en er komt zelfs binnenkort een nieuw seizoen van het praatprogramma. Daarvoor moet natuurlijk een promo worden opgenomen, en er is nu een video vrijgegeven van de opnames. En het blijkt dat Derksen heel wat lol heeft met Jan Boskamp, om een koude bitterbal... Bekijk het beelden van Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen haalt uit naar afgeschreven Paul de Leeuw: "Keuze van onze redactie" Bekijk deze video » De Bevers: Johan Derksen krijgt ‘rillingen’ van liedje vriend John de Bever Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's