Gordon zoekt werknemers voor horecazaken: bekijk zijn dolenthousiaste oproep

Gordon zoekt werknemers voor horecazaken: bekijk zijn dolenthousiaste oproep

Veel horecazaken zitten momenteel met een personeelstekort, ook ondernemer Gordon is op zoek naar nieuwe werknemers. De presentator runt meerdere zaken, Blushing in Amsterdam en Blaricum en The Burger Room, en hij is bijvoorbeeld op zoek naar mensen voor in de bediening, een manager en chef. Daarom doet Gordon vol enthousiasme een oproep.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gordon</em> zoekt werknemers voor horecazaken: bekijk zijn dolenthousiaste oproep Veel horecazaken zitten momenteel met een personeelstekort, ook ondernemer Gordon is op zoek naar nieuwe werknemers. De presentator runt meerdere zaken, Blushing in Amsterdam en Blaricum en The Burger Room, en hij is bijvoorbeeld op zoek naar mensen voor in de bediening, een manager en chef. Daarom doet Gordon vol enthousiasme een oproep. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gordon zet Louis Vuitton-piano te koop voor 25.000 euro (Shownieuws) Bekijk deze video » Videoboodschappen BN'ers voor afscheidsoptreden Willeke Alberti: "Gaan je missen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV