Shownieuws: Oranjeleeuwinnen kampen met enorme tegenslagen

Shownieuws: Oranjeleeuwinnen kampen met enorme tegenslagen

Donderdag 21 juli 2022 om 20:57

In Shownieuws somt voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk de blessures en ongemakken op waar het Nederlandse dameselftal mee te kampen heeft. Toch voorspelt zij een gelijkspel in de aanstaande kwartfinale waarin Nederland het opneemt tegen Frankrijk, de favoriet voor de Europese titel. "Wij hebben Vivianne!"

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: <em>Oranjeleeuwinnen</em> kampen met enorme tegenslagen In Shownieuws somt voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk de blessures en ongemakken op waar het Nederlandse dameselftal mee te kampen heeft. Toch voorspelt zij een gelijkspel in de aanstaande kwartfinale waarin Nederland het opneemt tegen Frankrijk, de favoriet voor de Europese titel. "Wij hebben Vivianne!" Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zwitserland - Nederland: 1-2 voor Romee Leuchter Bekijk deze video » Zien: Lieke Martens niet meer in actie op EK voetbal door knieblessure Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's