Gerald Roethof in Op1: 'Zaak Jos B. moet opnieuw worden bekeken' (video)

Gerald Roethof in Op1: 'Zaak Jos B. moet opnieuw worden bekeken' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Gerald Roethof in <em>Op1</em>: 'Zaak Jos B. moet opnieuw worden bekeken' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De fouten die bij de beëdiging van rechters in het gerechtshof Den Bosch zijn gemaakt, raakt volgens advocaat Gerald Roethof mogelijk ook de zaak van zijn client Jos B. Sinds 2003 zijn bij de beëdiging van dertig rechters de verkeerde tekst voorgelezen bij het gerechtshof Den Bosch. 'Er moet naar heel veel zaken opnieuw worden gekeken.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gerald Roethof in Op1: 'Zaak Jos B. moet opnieuw worden bekeken' (video)

De fouten die bij de beëdiging van rechters in het gerechtshof Den Bosch zijn gemaakt, raakt volgens advocaat Gerald Roethof mogelijk ook de zaak van zijn client Jos B. Sinds 2003 zijn bij de beëdiging van dertig rechters de verkeerde tekst voorgelezen bij het gerechtshof Den Bosch. 'Er moet naar heel veel zaken opnieuw worden gekeken.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's