Desiree na B&B Vol liefde: 'Hans en Hayriye hebben mij geblokkeerd'

Desiree na B&B Vol liefde: 'Hans en Hayriye hebben mij geblokkeerd'

Bekijk hier de ruzie tussen Hayriye en Desiree.

Desiree heeft helaas geen nieuwe liefde gevonden in B&B Vol liefde. Ze werd door bed & breakfast-eigenaar Hans naar huis gestuurd, maar ze wordt wel gezien als een van de smaakmakers van het programma. In RTL Boulevard vertelt Desiree dat ze nog contact had met Hans en Hayriye na de opnames, maar in een keer was dat over. “Het is heel jammer. Hij wilde hier komen. Hij wilde hier eten. Hij wilde vrienden ontmoeten”, vertelt Desiree. “In een keer worden ik en Hayriye allebei geblokkeerd. Hayriye heeft mij ook geblokkeerd ineens. Maar c'est la vie.”

Bekijk de video hieronder, het hele interview is vrijdagavond te zien in RTL Boulevard.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Desiree na <em>B&amp;B Vol liefde</em>: 'Hans en Hayriye hebben mij geblokkeerd' Bekijk hier de ruzie tussen Hayriye en Desiree. Desiree heeft helaas geen nieuwe liefde gevonden in B&B Vol liefde. Ze werd door bed & breakfast-eigenaar Hans naar huis gestuurd, maar ze wordt wel gezien als een van de smaakmakers van het programma. In RTL Boulevard vertelt Desiree dat ze nog contact had met Hans en Hayriye na de opnames, maar in een keer was dat over. “Het is heel jammer. Hij wilde hier komen. Hij wilde hier eten. Hij wilde vrienden ontmoeten”, vertelt Desiree. “In een keer worden ik en Hayriye allebei geblokkeerd. Hayriye heeft mij ook geblokkeerd ineens. Maar c'est la vie.” Bekijk de video hieronder, het hele interview is vrijdagavond te zien in RTL Boulevard. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde gemist? Hans blijft alleen achter na vertrek Hayriye (video) Bekijk deze video » Video: Hans krijgt eindelijk weer nieuwe logee in B&B Vol Liefde Bekijk deze video »
TV :
Desiree na B&B Vol liefde: 'Hans en Hayriye hebben mij geblokkeerd'

Actuele video's

Meer actuele video's