Mattie, Marieke en collega's op vakantie: 'We stappen niet uit de appgroep’

Mattie, Marieke en collega's op vakantie: 'We stappen niet uit de appgroep’

Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn even niet te horen op Q Music, de dj’s en hun collega’s gaan op vakantie. “Het is niet dat we uit de appgroep stappen”, vertelt Marieke. Ze houden in ieder geval contact over B&B Vol Liefde en een vakantiefoto doorsturen kan best. 29 augustus zijn Mattie & Marieke weer te horen op de radio.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mattie, Marieke</em> en collega's op vakantie: 'We stappen niet uit de appgroep’ Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn even niet te horen op Q Music, de dj’s en hun collega’s gaan op vakantie. “Het is niet dat we uit de appgroep stappen”, vertelt Marieke. Ze houden in ieder geval contact over B&B Vol Liefde en een vakantiefoto doorsturen kan best. 29 augustus zijn Mattie & Marieke weer te horen op de radio. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Marieke Elsinga laat vol trots haar babybuik zien Bekijk deze video » ZIEN: Marieke Elsinga presenteert haar laatste RTL Boulevard en neemt afscheid Bekijk deze video »
Entertainment :
Mattie, Marieke en collega's op vakantie: 'We stappen niet uit de appgroep’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV