Gordon in 5 tegen 5 na fout antwoord kandidaat: ‘Natuurlijk niet, ontzettend stom!’

Gordon in 5 tegen 5 na fout antwoord kandidaat: ‘Natuurlijk niet, ontzettend stom!’

In de spelshow 5 tegen 5 vraagt presentator Gordon de kandidaten om een manier te noemen om zwart bij te verdienen. Een deelnemer antwoordt een ‘zwart doktersbezoek’ en Gordon kan zijn lach niet inhouden. “En jij verdedigt ons luchtruim?”, aldus Gordon. En dit staat inderdaad niet tussen de juiste antwoorden. “Nee natuurlijk niet, ontzettend stom!”

Bekijk het fragment van 5 tegen 5 hieronder.

5 tegen 5 is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van 5 tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Gordon in <em>5 tegen 5</em> na fout antwoord kandidaat: ‘Natuurlijk niet, ontzettend stom!’ In de spelshow 5 tegen 5 vraagt presentator Gordon de kandidaten om een manier te noemen om zwart bij te verdienen. Een deelnemer antwoordt een ‘zwart doktersbezoek’ en Gordon kan zijn lach niet inhouden. “En jij verdedigt ons luchtruim?”, aldus Gordon. En dit staat inderdaad niet tussen de juiste antwoorden. “Nee natuurlijk niet, ontzettend stom!” Bekijk het fragment van 5 tegen 5 hieronder. 5 tegen 5 is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van 5 tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Gordon tegen kandidate zonder man in 5 tegen 5: ‘Ben je naar de spermabank geweest? Bekijk deze video » Vrijdag in 5 tegen 5: is kandidaat met hand in gips Rico Verhoeven tegengekomen? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV