I Want Your Song: kiest OG3NE voor dit liedje in zomerse sferen?

I Want Your Song: kiest OG3NE voor dit liedje in zomerse sferen?

In I Want Your Song is deze week OG3NE te gast. De zussen krijgen van verschillende songwriters liedjes te horen en hieruit kiezen zij hun favoriete nummer, wat gelijk hun nieuwe single wordt. Een van de schrijvers heeft een liedje meegenomen waarvan hij hoopt dat het de zangeressen in zomerse sferen brengt.

Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>I Want Your Song</em>: kiest OG3NE voor dit liedje in zomerse sferen? In I Want Your Song is deze week OG3NE te gast. De zussen krijgen van verschillende songwriters liedjes te horen en hieruit kiezen zij hun favoriete nummer, wat gelijk hun nieuwe single wordt. Een van de schrijvers heeft een liedje meegenomen waarvan hij hoopt dat het de zangeressen in zomerse sferen brengt. Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. I Want Your Song: Hansen raakt Tino Martin met zijn gevoelige liedje Bekijk deze video » I Want Your Song gemist? Tino Martin zingt het winnende lied (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV