Jos in B&B Vol liefde: ‘Ik durf het bijna niet te vragen, maar kan ik Feyenoord zien?

Jos in B&B Vol liefde: ‘Ik durf het bijna niet te vragen, maar kan ik Feyenoord zien?

Vrijdag 22 juli 2022 om 16:15

Jos heeft een zeer prangende vraag in B&B Vol liefde, als hij bij zijn date Natasja in Frankrijk logeert. “Ik durf het bijna niet te vragen. Maar kunnen we donderdag Feyenoord kijken?” Natasja vraagt zich af of hij weet wat zij van voetbal vindt, maar komt van een koude kermis thuis. “Dat kan me niet zo veel schelen, eigenlijk. Als ik Feyenoord maar kan zien.”

Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Jos in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: ‘Ik durf het bijna niet te vragen, maar kan ik Feyenoord zien? Jos heeft een zeer prangende vraag in B&B Vol liefde, als hij bij zijn date Natasja in Frankrijk logeert. “Ik durf het bijna niet te vragen. Maar kunnen we donderdag Feyenoord kijken?” Natasja vraagt zich af of hij weet wat zij van voetbal vindt, maar komt van een koude kermis thuis. “Dat kan me niet zo veel schelen, eigenlijk. Als ik Feyenoord maar kan zien.” Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's