Podcast Wat Goéééd!: Erica en Martien Meiland hebben nog nooit drugs gebruikt

Podcast Wat Goéééd!: Erica en Martien Meiland hebben nog nooit drugs gebruikt

Vrijdag 22 juli 2022 om 17:12

In de podcast Wat Goéééd! laten Erica en Martien Meiland hun licht schijnen op de kwestie Frank Masmeijer. De presentator belandde achter de tralies vanwege een drugszaak, maar is ineens een vrij man omdat koning Willem-Alexander gratie verleent. Erica en Martien moeten in ieder geval niks van drugs hebben, zij hebben het nog nooit gebruikt. “Ik weet uit ervaring in de familie natuurlijk wat een ellende het allemaal aanricht”, aldus Erica.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Podcast <em>Wat Goéééd!</em>: Erica en Martien Meiland hebben nog nooit drugs gebruikt In de podcast Wat Goéééd! laten Erica en Martien Meiland hun licht schijnen op de kwestie Frank Masmeijer. De presentator belandde achter de tralies vanwege een drugszaak, maar is ineens een vrij man omdat koning Willem-Alexander gratie verleent. Erica en Martien moeten in ieder geval niks van drugs hebben, zij hebben het nog nooit gebruikt. “Ik weet uit ervaring in de familie natuurlijk wat een ellende het allemaal aanricht”, aldus Erica. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Video: Martien Meiland vertelt over ziin coming-out in podcast Bekijk deze video » Wat Goeeed!: Rachel Hazes over de impact van media op haar leven Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's