Martien en Erica Meiland geven Linda de Mol tip: 'Hou van jezelf, de rest kan de pot op'

Martien en Erica Meiland geven Linda de Mol tip: 'Hou van jezelf, de rest kan de pot op'

Vrijdag 22 juli 2022 om 17:32

Martien en Erica Meiland zijn niet te spreken over alle verhalen die momenteel de ronde doen rond Linda de Mol. De presentatrice zou volgens geruchten terug zijn bij haar ex Jeroen Rietbergen, ondanks dat hij is beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Haar manager ontkent dit verhaal en de Meilandjes vinden het verschrikkelijk hoe de media deze verhalen brengen. “Laat de mensen allemaal maar lullen”, aldus Erica, en ook Martien heeft een tip. “Ik zou zeggen Linda, blijf trouw aan jezelf en hou van jezelf en de rest kan de pot op.”

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Martien en Erica Meiland geven <em>Linda de Mol</em> tip: 'Hou van jezelf, de rest kan de pot op' Martien en Erica Meiland zijn niet te spreken over alle verhalen die momenteel de ronde doen rond Linda de Mol. De presentatrice zou volgens geruchten terug zijn bij haar ex Jeroen Rietbergen, ondanks dat hij is beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Haar manager ontkent dit verhaal en de Meilandjes vinden het verschrikkelijk hoe de media deze verhalen brengen. “Laat de mensen allemaal maar lullen”, aldus Erica, en ook Martien heeft een tip. “Ik zou zeggen Linda, blijf trouw aan jezelf en hou van jezelf en de rest kan de pot op.” De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Video: Martien Meiland vertelt over ziin coming-out in podcast Bekijk deze video » Podcast Wat Goéééd!: Erica en Martien Meiland hebben nog nooit drugs gebruikt Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's