I Want Your Song: songwriter zingt 'klein intiem liedje met veel power' voor OG3NE

I Want Your Song: songwriter zingt 'klein intiem liedje met veel power' voor OG3NE

De meiden van OG3NE zijn vanavond te gast in I Want Your Song, zij krijgen in deze show liedjes van songwriters te horen. Hun favoriet brengen ze vervolgens uit als single, en een van de schrijvers vertelt waarom ze zijn nummer moeten kiezen. “Ik vind eigenlijk dat dit liedje een bepaalde positiviteit in mij naar boven haalt. Het is een klein intiem liedje, maar toch zit er veel power in. En met jullie stemmen, pfff ik denk dat het echt te gek wordt.”

Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>I Want Your Song</em>: songwriter zingt 'klein intiem liedje met veel power' voor OG3NE De meiden van OG3NE zijn vanavond te gast in I Want Your Song, zij krijgen in deze show liedjes van songwriters te horen. Hun favoriet brengen ze vervolgens uit als single, en een van de schrijvers vertelt waarom ze zijn nummer moeten kiezen. “Ik vind eigenlijk dat dit liedje een bepaalde positiviteit in mij naar boven haalt. Het is een klein intiem liedje, maar toch zit er veel power in. En met jullie stemmen, pfff ik denk dat het echt te gek wordt.” Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. I Want Your Song: Hansen raakt Tino Martin met zijn gevoelige liedje Bekijk deze video » I Want Your Song: kiest OG3NE voor dit liedje in zomerse sferen? Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV