Video: Rusland en Oekraïne sluiten belangrijk graanakkoord met Turkije

Video: Rusland en Oekraïne sluiten belangrijk graanakkoord met Turkije

Video: <em>Rusland</em> en <em>Oekraïne</em> sluiten belangrijk <em>graanakkoord</em> met Turkije In Turkije hebben Oekraïne en Rusland een cruciaal graanakkoord gesloten. Hiermee wordt het weer mogelijk graan te exporteren via de Zwarte Zee. Door de oorlog stapelden zich de afgelopen maanden tonnen graan op in Oekraïne. Het graan was bestemd voor landen in het Midden-Oosten en Afrika, daar werd de Russische blokkade flink gevoeld. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Dnipro (Oekraïne) aangevallen door Russische raketten: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Renze gemist? Ben Woldring over gaskraan: 'Poetin laat ons bungelen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Rusland en Oekraïne sluiten belangrijk graanakkoord met Turkije

In Turkije hebben Oekraïne en Rusland een cruciaal graanakkoord gesloten. Hiermee wordt het weer mogelijk graan te exporteren via de Zwarte Zee. Door de oorlog stapelden zich de afgelopen maanden tonnen graan op in Oekraïne. Het graan was bestemd voor landen in het Midden-Oosten en Afrika, daar werd de Russische blokkade flink gevoeld.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's