Ex-schoonbroer Nicol bevestigt mishandeling Peter Gillis: "Hij heeft wel degelijk vastgezeten"

Ex-schoonbroer Nicol bevestigt mishandeling Peter Gillis: "Hij heeft wel degelijk vastgezeten"

Vrijdag 22 juli 2022 om 19:57

Parkenmagnaat Peter Gillis, bekend van Massa is Kassa, is in mei opgepakt nadat hij zijn vriendin Nicol Kremers zou hebben mishandeld. Gillis zou naar verluidt één nacht in de gevangenis hebben doorgebracht. De Ex-schoonbroer van Nicol heeft inmiddels gereageerd op het heftige gerucht.

Tekst gaat verder onder de video.

Ex-schoonbroer <em>Nicol</em> bevestigt mishandeling <em>Peter Gillis</em>: &quot;Hij heeft wel degelijk vastgezeten&quot; Parkenmagnaat Peter Gillis, bekend van Massa is Kassa, is in mei opgepakt nadat hij zijn vriendin Nicol Kremers zou hebben mishandeld. Gillis zou naar verluidt één nacht in de gevangenis hebben doorgebracht. De Ex-schoonbroer van Nicol heeft inmiddels gereageerd op het heftige gerucht. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Ex-schoonbroerMediaverslaggever Rob Goossens heeft vandaag contact gehad met de ex-schoonbroer van Nicol en die bevestigt de mishandeling door Peter Gillis: "Hij heeft wel degelijk vastgezeten en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ex-schoonbroer Nicol bevestigt mishandeling Peter Gillis: "Hij heeft wel degelijk vastgezeten"

Reactie Ex-schoonbroer
Mediaverslaggever Rob Goossens heeft vandaag contact gehad met de ex-schoonbroer van Nicol en die bevestigt de mishandeling door Peter Gillis: "Hij heeft wel degelijk vastgezeten en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's