Video: Eigen realityprogramma voor Desiree na vertrek B&B Vol Liefde

Video: Eigen realityprogramma voor Desiree na vertrek B&B Vol Liefde

Vrijdag 22 juli 2022 om 21:43

Het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde is wederom een groot succes. Het vertrek van de flamboyante Desiree gisteravond is voor veel kijkers een groot gemis. Door haar uitbundige manier van leven en de augurkenrel komt het tot een kookpunt bij Hans.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Eigen realityprogramma voor <em>Desiree</em> na vertrek <em>B&amp;B Vol Liefde</em> Het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde is wederom een groot succes. Het vertrek van de flamboyante Desiree gisteravond is voor veel kijkers een groot gemis. Door haar uitbundige manier van leven en de augurkenrel komt het tot een kookpunt bij Hans. Tekst gaat verder onder de video. Eigen televisieprogrammaAran Bade zoekt Desiree thuis op die na het hele avontuur, hoe kan het ook anders, weer zelf in de keuken staat. De entertainmentdeskundige vertelt in RTL Boulevard dat ze geniet van alle media-aandacht, hij ziet een eigen televisieprogramma voor Desiree dan ook wel zitten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Eigen realityprogramma voor Desiree na vertrek B&B Vol Liefde

Eigen televisieprogramma
Aran Bade zoekt Desiree thuis op die na het hele avontuur, hoe kan het ook anders, weer zelf in de keuken staat. De entertainmentdeskundige vertelt in RTL Boulevard dat ze geniet van alle media-aandacht, hij ziet een eigen televisieprogramma voor Desiree dan ook wel zitten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's