Shownieuws gemist? Camilla beschuldigd van racistische uitspraken over Archie

Shownieuws gemist? Camilla beschuldigd van racistische uitspraken over Archie

Er werd volop gespeculeerd toen Meghan tijdens het Oprah-interview onthulde dat er binnen de paleismuren zorgen waren geuit over de huidskleur van Archie. Wie was de royal die zulke uitspraken had gedaan? De beschuldigende vinger wijst nu de kant op van Camilla.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gemist? <em>Camilla</em> beschuldigd van <em>racistische uitspraken</em> over Archie Er werd volop gespeculeerd toen Meghan tijdens het Oprah-interview onthulde dat er binnen de paleismuren zorgen waren geuit over de huidskleur van Archie. Wie was de royal die zulke uitspraken had gedaan? De beschuldigende vinger wijst nu de kant op van Camilla. Tekst gaat verder onder de video. Schokkende uitsprakenDe opmerking over de huidskleur van Archie zou niet de enige schokkende uitspraak zijn geweest die Camilla heeft gedaan. Ook zou ze hebben gezegd dat het 'grappig' zou zijn als Archie 'rossig afrohaar' zou hebben. Bij Shownieuws wordt er gespeculeerd over de racistische uitspraken van Camilla. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Prins Harry en Meghan Markle hebben zich misdragen tijdens jubileum Queen Elizabeth Bekijk deze video » Nieuw schandaalboek Harry en Meghan: "Het wordt een pijnlijk moment voor ze" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schokkende uitspraken
De opmerking over de huidskleur van Archie zou niet de enige schokkende uitspraak zijn geweest die Camilla heeft gedaan. Ook zou ze hebben gezegd dat het 'grappig' zou zijn als Archie 'rossig afrohaar' zou hebben. Bij Shownieuws wordt er gespeculeerd over de racistische uitspraken van Camilla.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's