Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Frankrijk: Mercedes-debuut Nyck de Vries

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Frankrijk: Mercedes-debuut Nyck de Vries

Werkt de video hierboven niet? Bekijk de samenvatting dan via YouTube.

Charles Leclerc heeft de eerste vrije training van vrijdagmiddag in Frankrijk gewonnen. De Ferrari-coureur was de snelste, Max Verstappen volgde op minder dan één honderdste. Nyck de Vries kwam in de Mercedes van Lewis Hamilton tot de negende tijd in 1.35,426.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> Formule 1 <em>GP van Frankrijk</em>: Mercedes-debuut Nyck de Vries Werkt de video hierboven niet? Bekijk de samenvatting dan via YouTube. Charles Leclerc heeft de eerste vrije training van vrijdagmiddag in Frankrijk gewonnen. De Ferrari-coureur was de snelste, Max Verstappen volgde op minder dan één honderdste. Nyck de Vries kwam in de Mercedes van Lewis Hamilton tot de negende tijd in 1.35,426. Tekst gaat verder onder de video. Nyck de VriesNyck de Vries mocht vrijdagmiddag plaatsnemen in de auto van Lewis Hamilton en zich zo voor de tweede keer dit seizoen laten zien aan het Formule 1-publiek, nadat hij dat in Spanje al namens Williams had mogen doen. Toto Wolff is onder de indruk van het optreden van Nyck, maar volgens de Mercedes-teambaas is het onwaarschijnlijk dat hij hem aan een fulltime Formule 1-stoeltje kan helpen. Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees ook het volledige tijdschema voor de GP van Frankrijk. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Oostenrijk 2022 Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Frankrijk: gridstraf Carlos Sainz Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Frankrijk: Mercedes-debuut Nyck de Vries

Nyck de Vries
Nyck de Vries mocht vrijdagmiddag plaatsnemen in de auto van Lewis Hamilton en zich zo voor de tweede keer dit seizoen laten zien aan het Formule 1-publiek, nadat hij dat in Spanje al namens Williams had mogen doen. Toto Wolff is onder de indruk van het optreden van Nyck, maar volgens de Mercedes-teambaas is het onwaarschijnlijk dat hij hem aan een fulltime Formule 1-stoeltje kan helpen.

Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees ook het volledige tijdschema voor de GP van Frankrijk.

Actuele video's

Meer actuele video's