Op1 gemist? Boerin Annemiek Koekoek moest aantal koeien verdubbelen van de Rabobank

Op1 gemist? Boerin Annemiek Koekoek moest aantal koeien verdubbelen van de Rabobank

Vrijdag 22 juli 2022 om 23:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De Rabobank is de grootste geldverstrekker voor boeren in Nederland en zegt nu 'met gemengde gevoelens' terug te kijken op de jarenlange schaalvergroting in de veehouderij. Boerin Annemiek Koekoek vertelt in Op1 over haar ervaring met de Rabobank.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Boerin <em>Annemiek Koekoek</em> moest aantal koeien verdubbelen van de <em>Rabobank</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Rabobank is de grootste geldverstrekker voor boeren in Nederland en zegt nu 'met gemengde gevoelens' terug te kijken op de jarenlange schaalvergroting in de veehouderij. Boerin Annemiek Koekoek vertelt in Op1 over haar ervaring met de Rabobank. Tekst gaat verder onder de video. Aantal koeien verdubbelenBoerin Annemiek Koekoek kreeg alleen een lening van de Rabobank als ze het aantal koeien in haar bedrijf zou verdubbelen. "Als wij toen hadden gedaan wat de Rabobank ons had geadviseerd, dan was ik nu gewoon failliet geweest", aldus boerin Annemiek. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Boerin Annemiek Koekoek moest aantal koeien verdubbelen van de Rabobank

Aantal koeien verdubbelen
Boerin Annemiek Koekoek kreeg alleen een lening van de Rabobank als ze het aantal koeien in haar bedrijf zou verdubbelen. "Als wij toen hadden gedaan wat de Rabobank ons had geadviseerd, dan was ik nu gewoon failliet geweest", aldus boerin Annemiek.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's