Mart Hoogkamer kan eindelijk weer optreden: "Het waren drie zware weken"

Mart Hoogkamer kan eindelijk weer optreden: "Het waren drie zware weken"

Mart Hoogkamer kon een aantal weken niet optreden vanwege ontstoken neusholtes. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel, de zanger gaat dit weekend namelijk weer de bühne op.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mart Hoogkamer</em> kan eindelijk weer <em>optreden</em>: &quot;Het waren drie zware weken&quot; Mart Hoogkamer kon een aantal weken niet optreden vanwege ontstoken neusholtes. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel, de zanger gaat dit weekend namelijk weer de bühne op. Tekst gaat verder onder de video. Mart Hoogkamer"We mogen weer en ik ben blij dat het weer goed is allemaal. Ik heb drie weken thuis gezeten, het waren drie zware weken voor mezelf", aldus Mart Hoogkamer. De zanger kwakkelde al een tijdje met zijn gezondheid en moest daarom meerdere optredens cancelen, tot groot ongenoegen van veel fans - die niet op de hoogte hiervan waren, omdat zijn platenmaatschappij was vergeten door te geven dat Mart ziek was. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Dit is het nieuwe huis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Mart Hoogkamer is beter en kan weer optreden Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mart Hoogkamer
"We mogen weer en ik ben blij dat het weer goed is allemaal. Ik heb drie weken thuis gezeten, het waren drie zware weken voor mezelf", aldus Mart Hoogkamer. De zanger kwakkelde al een tijdje met zijn gezondheid en moest daarom meerdere optredens cancelen, tot groot ongenoegen van veel fans - die niet op de hoogte hiervan waren, omdat zijn platenmaatschappij was vergeten door te geven dat Mart ziek was.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV