NOS EK Voetbal , Frankrijk - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Frankrijk - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Frankrijk - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Oranjeleeuwinnen hebben de kwartfinales van het EK vrouwenvoetbal bereikt. Vanavond spelen ze tegen Frankrijk in de kwartfinale. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Snel zekerheidDe Fransen hebben een prima groepsfase achter de rug, want al na twee wedstrijden waren ze zeker van de eerste plaats in Groep D. Frankrijk begon het EK met een 5-1 zege op Italië, met een hattrick van Grace Geyoro. Vervolgens werd ook België verslagen (2-1). In het derde duel was de druk van de ketel en dat leidde tot een 1-1 gelijkspel tegen IJsland. TegenslagenNederland begon het EK met een 1-1 gelijkspel tegen Zweden. De tegenslagen volgden elkaar in rap tempo op: blessures en positieve coronabesmettingen zorgden voor veel onzekerheid, maar de volgende westrijden werden wél gewonnen. Eerst werd Portugal met 3-2 verslagen en de groepsfase werd afgesloten met een fraaie 1-4 zege op Zwitserland. :[broadcast:videos](ids:"471854,471689" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

De Oranjeleeuwinnen hebben de kwartfinales van het EK vrouwenvoetbal bereikt. Vanavond spelen ze tegen Frankrijk in de kwartfinale. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Snel zekerheid
De Fransen hebben een prima groepsfase achter de rug, want al na twee wedstrijden waren ze zeker van de eerste plaats in Groep D. Frankrijk begon het EK met een 5-1 zege op Italië, met een hattrick van Grace Geyoro. Vervolgens werd ook België verslagen (2-1). In het derde duel was de druk van de ketel en dat leidde tot een 1-1 gelijkspel tegen IJsland.

Tegenslagen
Nederland begon het EK met een 1-1 gelijkspel tegen Zweden. De tegenslagen volgden elkaar in rap tempo op: blessures en positieve coronabesmettingen zorgden voor veel onzekerheid, maar de volgende westrijden werden wél gewonnen. Eerst werd Portugal met 3-2 verslagen en de groepsfase werd afgesloten met een fraaie 1-4 zege op Zwitserland.

:[broadcast:videos](ids:"471854,471689" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's