B&B Vol liefde gemist? Schone slaper Hans wordt schreeuwend gewekt

B&B Vol liefde gemist? Schone slaper Hans wordt schreeuwend gewekt

Zaterdag 23 juli 2022 om 09:37

B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hans is nog maar net wakker en wordt al meteen schreeuwend gewekt door logee Yovan. De dames zijn namelijk dringend op zoek naar wasmiddel, maar kunnen niets vinden in de rommelige kastjes.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol liefde</em> gemist? Schone slaper <em>Hans</em> wordt schreeuwend gewekt B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Hans is nog maar net wakker en wordt al meteen schreeuwend gewekt door logee Yovan. De dames zijn namelijk dringend op zoek naar wasmiddel, maar kunnen niets vinden in de rommelige kastjes. Tekst gaat verder onder de video. Schone slaper HansVoor B&B-eigenaar Hans is de was zeker geen prioriteit in de ochtend. Hij wil namelijk eerst genieten van een bak koffie en dat maakt hij de dames goed duidelijk: "Terwijl heel de wereld in de fik staat, was het meest belangrijke schijnbaar toch de zeep voor de was." Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol liefde gemist? Schone slaper Hans wordt schreeuwend gewekt

Schone slaper Hans
Voor B&B-eigenaar Hans is de was zeker geen prioriteit in de ochtend. Hij wil namelijk eerst genieten van een bak koffie en dat maakt hij de dames goed duidelijk: "Terwijl heel de wereld in de fik staat, was het meest belangrijke schijnbaar toch de zeep voor de was."

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's