Renze gemist? Kandidaten vertellen over deelname aan B&B vol liefde

Renze gemist? Kandidaten vertellen over deelname aan B&B vol liefde

Zaterdag 23 juli 2022 om 11:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Renze</em> gemist? Kandidaten vertellen over deelname aan <em>B&amp;B vol liefde</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. BN-erKandidaten uit het razend populaire programma B&B Vol Liefde vertellen bij Renze hoe het is om herkend te worden. Mensen willen een handtekening van Piet, fans lopen met Petra mee door de supermarkt. Roxanne, B&B houdster uit het eerste seizoen was totaal onvoorbereid op haar nieuwe BN-er status. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Kandidaten vertellen over deelname aan B&B vol liefde

BN-er
Kandidaten uit het razend populaire programma B&B Vol Liefde vertellen bij Renze hoe het is om herkend te worden. Mensen willen een handtekening van Piet, fans lopen met Petra mee door de supermarkt. Roxanne, B&B houdster uit het eerste seizoen was totaal onvoorbereid op haar nieuwe BN-er status.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's