Live stream Tour de France etappe 20 (Lacapelle-Marival – Rocamadour)

Live stream Tour de France etappe 20 (Lacapelle-Marival – Rocamadour)

Kijk zaterdag 23 juli vanaf 14.05 uur LIVE naar Tour de France etappe 20 via de livestream hierboven.

Nu de truien toch wel lijken verdeeld, is het een kwestie van 'op de fiets blijven zitten' voor de truiendragers en ook de leider in het algemeen klassement, Jonas Vingegaard. Dat is in dit geval wel een tijdrijfiets.

Routeprofiel

Bron: letour.fr

De twintigste etappe van de Tour de France 2022 is op zaterdag 23 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 20 (<em>Lacapelle-Marival – Rocamadour</em>) Kijk zaterdag 23 juli vanaf 14.05 uur LIVE naar Tour de France etappe 20 via de livestream hierboven. Nu de truien toch wel lijken verdeeld, is het een kwestie van 'op de fiets blijven zitten' voor de truiendragers en ook de leider in het algemeen klassement, Jonas Vingegaard. Dat is in dit geval wel een tijdrijfiets. Routeprofiel Bron: letour.fr De twintigste etappe van de Tour de France 2022 is op zaterdag 23 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Tour de France: Christophe Laporte (Jumbo-Visma) wint 19e etappe, bekijk de finish Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 19: Nog meer succes voor Jumbo-Visma Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 20 (Lacapelle-Marival – Rocamadour)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV