The Connection: zijn 'drugs' de ultieme connectie volgens dj Sander?

The Connection: zijn 'drugs' de ultieme connectie volgens dj Sander?

Zaterdag 23 juli 2022 om 13:56

In het populaire spelprogramma van presentator Matthijs van Nieuwkerk op zaterdagavond op NPO1 The Connection zoeken bekende Nederlanders naar het verband tussen vier antwoorden. Sander Hoogendoorn (radio-dj) legt in deze aflevering wel een heel grappig verband. Of is het antwoord niet goed? Bekijk het fragment hieronder.

<em>The Connection</em>: zijn 'drugs' de ultieme connectie volgens dj Sander? In het populaire spelprogramma van presentator Matthijs van Nieuwkerk op zaterdagavond op NPO1 The Connection zoeken bekende Nederlanders naar het verband tussen vier antwoorden. Sander Hoogendoorn (radio-dj) legt in deze aflevering wel een heel grappig verband. Of is het antwoord niet goed? Bekijk het fragment hieronder. De spelshow The Connection is zaterdag 30 juli om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Connection terugkijken bij Gids.tv.

De spelshow The Connection is zaterdag 30 juli om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Connection terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's