Zien: Johnny Depp in hoger beroep in zaak tegen ex-partner Amber Heard

Zien: Johnny Depp in hoger beroep in zaak tegen ex-partner Amber Heard

Zaterdag 23 juli 2022 om 20:23

Aan het scheidingsdrama tussen Johnny Depp en Amber Heard is inmiddels weer een nieuwe scène toegevoegd, want óók de acteur heeft inmiddels laten weten in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechter.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Johnny Depp</em> in hoger beroep in zaak tegen ex-partner <em>Amber Heard</em> Aan het scheidingsdrama tussen Johnny Depp en Amber Heard is inmiddels weer een nieuwe scène toegevoegd, want óók de acteur heeft inmiddels laten weten in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechter. Tekst gaat verder onder de video. Hoger beroepDe hoogopgelopen ruzie tussen Johnny Depp en Amber Heard is inmiddels niet meer te filmen en daarmee dreigt deze break-up één van de slechtste scripts van Hollywood ooit te worden. Entertainmentdeskundige Eric de Munck reageert in RTL Boulevard op het hoger beroep. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Johnny Depp in hoger beroep in zaak tegen ex-partner Amber Heard

Hoger beroep
De hoogopgelopen ruzie tussen Johnny Depp en Amber Heard is inmiddels niet meer te filmen en daarmee dreigt deze break-up één van de slechtste scripts van Hollywood ooit te worden. Entertainmentdeskundige Eric de Munck reageert in RTL Boulevard op het hoger beroep.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's