Video: John van den Heuvel openhartig over aanslagen familie Jamal Ben Saddik

Video: John van den Heuvel openhartig over aanslagen familie Jamal Ben Saddik

De familie van de bekende kickbokser Jamal Ben Saddik is al weken doelwit van een reeks heftige aanslagen. Het vermoeden bestaat dat deze aanslagen gepleegd zij n door Antwerpse drugscriminelen. John van den Heuvel reageert in RTL Boulevard op deze zorgwekkende ontwikkeling.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>John van den Heuvel</em> openhartig over aanslagen familie <em>Jamal Ben Saddik</em> De familie van de bekende kickbokser Jamal Ben Saddik is al weken doelwit van een reeks heftige aanslagen. Het vermoeden bestaat dat deze aanslagen gepleegd zij n door Antwerpse drugscriminelen. John van den Heuvel reageert in RTL Boulevard op deze zorgwekkende ontwikkeling. Tekst gaat verder onder de video. Belangstelling voor vechtsportersVolgens misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft de onderwereld veel belangstelling voor vechtsporters. Jamal Ben Saddik zelf zegt zich vooral bezig te houden met zijn sport en zich van alles te distantiëren. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: John van den Heuvel openhartig over aanslagen familie Jamal Ben Saddik

Belangstelling voor vechtsporters
Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft de onderwereld veel belangstelling voor vechtsporters. Jamal Ben Saddik zelf zegt zich vooral bezig te houden met zijn sport en zich van alles te distantiëren.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's