Zien: Gordon vertrekt naar Thailand om laatste vijf kilo af te vallen

Zien: Gordon vertrekt naar Thailand om laatste vijf kilo af te vallen

Zaterdag 23 juli 2022 om 22:08

Gordon heeft de afgelopen tijd zijn leven drastisch omgegooid. Hij is een aantal maanden geleden opnieuw de strijd aangegaan tegen de overtollige kilo’s en is inmiddels al 22 kilo kwijtgeraakt. De zanger laat weten dat hij graag nog vijf kilo wilt afvallen en daarom vertrekt hij binnenkort naar Thailand.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Gordon</em> vertrekt naar <em>Thailand</em> om laatste vijf kilo af te vallen Gordon heeft de afgelopen tijd zijn leven drastisch omgegooid. Hij is een aantal maanden geleden opnieuw de strijd aangegaan tegen de overtollige kilo’s en is inmiddels al 22 kilo kwijtgeraakt. De zanger laat weten dat hij graag nog vijf kilo wilt afvallen en daarom vertrekt hij binnenkort naar Thailand. Tekst gaat verder onder de video. Strijd tegen extra kilo’sPas enkele maanden geleden liet Gordon weten het roer om te gooien en afscheid te nemen van de extra kilo’s. Eind april liet hij weten vijf kilo kwijt te zijn geraakt en inmiddels is hij nog vijftien kilo afgevallen. En dat betekent dat hij zijn oorspronkelijke doel om twintig kilo af te vallen, heeft behaald. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws gemist? Verhitte discussie tussen Gordon en Angela de Jong Bekijk deze video » Gordon schreeuwt trots in video: "Dit is hoe -20 kilo eruitziet" Bekijk deze video »
Viral :

Strijd tegen extra kilo’s
Pas enkele maanden geleden liet Gordon weten het roer om te gooien en afscheid te nemen van de extra kilo’s. Eind april liet hij weten vijf kilo kwijt te zijn geraakt en inmiddels is hij nog vijftien kilo afgevallen. En dat betekent dat hij zijn oorspronkelijke doel om twintig kilo af te vallen, heeft behaald.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's