Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde aflevering van Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes een stad die niet meteen bij iedereen een belletje zal laten rinkelen: Ulaanbaatar. Het is een plek die voor velen geen grote toeristische waarde zal hebben, maar toch is hier genoeg te zien en over te vertellen. HoofdstadVoor de mensen die zich afvragen waar deze stad eigenlijk ligt: Ulaanbaatar is de hoofdstad van het enorme Aziatische land Mongolië. Met 1,7 miljoen inwoners is Ulaanbaatar een kleine stad in vergelijking met de andere steden uit de serie, maar toch verdient het om een verschillende redenen een plaatsje op de lijst. Meer dan de helftNiet alleen woont meer dan de helft van de Mongoolse bevolking in de hoofdstad, bovendien neemt het aantal inwoners alleen maar toe. Het traditionele, romantische beeld van Mongolië als een land van alleen maar uitgestrekte steppes lijkt aan herziening toe. Tijd voor Tom Waes om uit te zoeken wat hier aan de hand is. :[broadcast:videos](ids:"467804,390390" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de derde aflevering van Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes een stad die niet meteen bij iedereen een belletje zal laten rinkelen: Ulaanbaatar. Het is een plek die voor velen geen grote toeristische waarde zal hebben, maar toch is hier genoeg te zien en over te vertellen.

Hoofdstad
Voor de mensen die zich afvragen waar deze stad eigenlijk ligt: Ulaanbaatar is de hoofdstad van het enorme Aziatische land Mongolië. Met 1,7 miljoen inwoners is Ulaanbaatar een kleine stad in vergelijking met de andere steden uit de serie, maar toch verdient het om een verschillende redenen een plaatsje op de lijst.

Meer dan de helft
Niet alleen woont meer dan de helft van de Mongoolse bevolking in de hoofdstad, bovendien neemt het aantal inwoners alleen maar toe. Het traditionele, romantische beeld van Mongolië als een land van alleen maar uitgestrekte steppes lijkt aan herziening toe. Tijd voor Tom Waes om uit te zoeken wat hier aan de hand is.

:[broadcast:videos](ids:"467804,390390" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's