Zien: Leroy Molkenboer als 'vrouw' op eigen vrijgezellenfeest

Zien: Leroy Molkenboer als 'vrouw' op eigen vrijgezellenfeest

Leroy Molkenboer, de verloofde van Maxime Meiland, stapt binnenkort in het huwelijksbootje met de realityster. Gisteren genoot hij van zijn vrijgezellenfeest. Hij leek zich niet te schamen terwijl hij als vrouw door het land liep. Bekijk de beelden van zijn Instagram hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Leroy Molkenboer als 'vrouw' op eigen vrijgezellenfeest Leroy Molkenboer, de verloofde van Maxime Meiland, stapt binnenkort in het huwelijksbootje met de realityster. Gisteren genoot hij van zijn vrijgezellenfeest. Hij leek zich niet te schamen terwijl hij als vrouw door het land liep. Bekijk de beelden van zijn Instagram hieronder. Lees verder onder de video. BloemenmeisjeMaxime verklapte eerder aan Shownieuws dat haar trouwjurk wit zal zijn: "Ik wil echt wit. Trouwen doe je maar een keer dus je moet wel uitpakken." Maxime's dochter Claire wordt bloemenmeisje en gaat de ringen dragen.Bekijk ook Claire Meiland heeft lol met mama Maxime in de bakfiets: 'Niet te doen hoor!' Bekijk deze video » Video: Leroy Molkenboer vermaakt zich op eigen vrijgezellenfeest Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Leroy Molkenboer als 'vrouw' op eigen vrijgezellenfeest

Bloemenmeisje
Maxime verklapte eerder aan Shownieuws dat haar trouwjurk wit zal zijn: "Ik wil echt wit. Trouwen doe je maar een keer dus je moet wel uitpakken." Maxime's dochter Claire wordt bloemenmeisje en gaat de ringen dragen.

Actuele video's

Meer actuele video's