Ferdi Bolland over 'ruzie' met broer Rob: "Media heeft het verkeerd gebracht" (video)

Ferdi Bolland over 'ruzie' met broer Rob: "Media heeft het verkeerd gebracht" (video)

Componist Rob Bolland wil 'geen woord meer wisselen' met broer Ferdi. Een hereniging tussen de broers Bolland lijkt niet op handen. Zondag deelt Shownieuws een video met Ferdi, want hij wil wel iets kwijt over deze ruzie. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Ferdi Bolland</em> over 'ruzie' met broer Rob: &quot;Media heeft het verkeerd gebracht&quot; (video) Componist Rob Bolland wil 'geen woord meer wisselen' met broer Ferdi. Een hereniging tussen de broers Bolland lijkt niet op handen. Zondag deelt Shownieuws een video met Ferdi, want hij wil wel iets kwijt over deze ruzie. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Beste ZangersRob en Ferdi kregen onenigheid over de Falco-musical waar ze samen aan werkten en recent over deelname aan het tv-programma Beste Zangers, waaraan Ferdi komend seizoen meedoet. In een interview met Trouw vertelt Rob zaterdag dat dat laatste voorval de druppel was. Ferdi vertelt in de video hieronder over de situatie met broer Rob: "Het is op een verkeerde manier in de media gebracht. Hij weet wat de waarheid is." Bekijk ook Shownieuws: zieke Rob Bolland legt ruzie bij en zingt duet met broer Ferdi Bekijk deze video » Zieke Rob Bolland boos na afwijzing Beste Zangers: "Echt mensontwaardig" (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Beste Zangers
Rob en Ferdi kregen onenigheid over de Falco-musical waar ze samen aan werkten en recent over deelname aan het tv-programma Beste Zangers, waaraan Ferdi komend seizoen meedoet. In een interview met Trouw vertelt Rob zaterdag dat dat laatste voorval de druppel was. Ferdi vertelt in de video hieronder over de situatie met broer Rob: "Het is op een verkeerde manier in de media gebracht. Hij weet wat de waarheid is."

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV