Kippenvel gegarandeerd: Dit is de nieuwe trailer van Black Panther: Wakanda Forever!

Kippenvel gegarandeerd: Dit is de nieuwe trailer van Black Panther: Wakanda Forever!

Marvel Studios heeft vandaag de eerste trailer voor Black Panther: Wakanda Forever vrijgegeven! Het vervolg is al sinds het jaar 2018 in de maak en heeft een zeer zware taak te vervullen, nadat acteur Chadwick Boseman in 2020 plotseling overleed.

Kippenvel gegarandeerd: Dit is de nieuwe trailer van <em>Black Panther: Wakanda Forever</em>! Marvel Studios heeft vandaag de eerste trailer voor Black Panther: Wakanda Forever vrijgegeven! Het vervolg is al sinds het jaar 2018 in de maak en heeft een zeer zware taak te vervullen, nadat acteur Chadwick Boseman in 2020 plotseling overleed. Het verhaalDe film Black Panther: Wakanda Forever lijkt twee lijnen te volgen. Eentje volgt de koninklijke familie van het prachtige Wakanda, die probeert het verlies van T'Challa te verwerken en de andere het grote conflict tussen Wakanda en Atlantis. Het grote vraagteken wie de rol van Boseman alias Black Panther gaat overnemen blijft (gelukkig) in deze trailer nog gehuld in mist. CastNaast Martin Freeman (Hot Fuzz) en Winston Duke (Us) zijn ook Danai Gurira (All eyez on me) en Letitia Wright (Ready Player One) en Angela Bassett (Mission: Impossible - Fallout) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Ryan Coogler (Creed). Vanaf 9 november 2022 is de film Black Panther: Wakanda Forever te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Avontuur. Trailer Black Panther Bekijk deze trailer »
Trailer :
Kippenvel gegarandeerd: Dit is de nieuwe trailer van Black Panther: Wakanda Forever!

Het verhaal
De film Black Panther: Wakanda Forever lijkt twee lijnen te volgen. Eentje volgt de koninklijke familie van het prachtige Wakanda, die probeert het verlies van T'Challa te verwerken en de andere het grote conflict tussen Wakanda en Atlantis. Het grote vraagteken wie de rol van Boseman alias Black Panther gaat overnemen blijft (gelukkig) in deze trailer nog gehuld in mist.

Cast
Naast Martin Freeman (Hot Fuzz) en Winston Duke (Us) zijn ook Danai Gurira (All eyez on me) en Letitia Wright (Ready Player One) en Angela Bassett (Mission: Impossible - Fallout) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Ryan Coogler (Creed).

Vanaf 9 november 2022 is de film Black Panther: Wakanda Forever te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Avontuur.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV