Winston Gerschtanowitz uit kritiek op John: "Nog nooit in de Ziggo Dome geweest?"

Winston Gerschtanowitz uit kritiek op John: "Nog nooit in de Ziggo Dome geweest?"

In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag 'Hoeveel toiletten en urinoirs zijn er in de Ziggo Dome in Amsterdam?' Kandidaat John is volgens presentator Winston nog nooit in de Ziggo Dome geweest aan zijn antwoord te zien. Bekijk hieronder het fragment van Het beste antwoord waarin Winston een opmerking naar John maakt.

De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Winston Gerschtanowitz uit kritiek op <em>John</em>: &quot;Nog nooit in de Ziggo Dome geweest?&quot; In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag 'Hoeveel toiletten en urinoirs zijn er in de Ziggo Dome in Amsterdam?' Kandidaat John is volgens presentator Winston nog nooit in de Ziggo Dome geweest aan zijn antwoord te zien. Bekijk hieronder het fragment van Het beste antwoord waarin Winston een opmerking naar John maakt. De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het beste antwoord: Loes denkt dat wolkenkrabber in Rotterdam 52 kilometer hoog is Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV