Dominique Janssen na nederlaag op EK voetbal: "Teleurgesteld en verdrietig" (video)

Dominique Janssen na nederlaag op EK voetbal: "Teleurgesteld en verdrietig" (video)

Het Nederlands vrouwenelftal ligt uit het EK voetbal. Gisteravond verloren de speelsters met 1-0 tijdens de kwartfinale tegen Frankrijk. Na afloop sprak NOS Jeugdjournaal met enkele speelsters onder wie verdediger Dominique Janssen. Ze is erg teleurgesteld en verdrietig: "Het heeft tijd nodig om het een plekje te geven."

Bekijk hieronder het NOS Jeugdjournaal-fragment met Dominique Janssen aan het woord over de kwartfinale tijdens het EK voetbal.

<em>Dominique Janssen</em> na nederlaag op EK voetbal: &quot;Teleurgesteld en verdrietig&quot; (video) Het Nederlands vrouwenelftal ligt uit het EK voetbal. Gisteravond verloren de speelsters met 1-0 tijdens de kwartfinale tegen Frankrijk. Na afloop sprak NOS Jeugdjournaal met enkele speelsters onder wie verdediger Dominique Janssen. Ze is erg teleurgesteld en verdrietig: "Het heeft tijd nodig om het een plekje te geven." Bekijk hieronder het NOS Jeugdjournaal-fragment met Dominique Janssen aan het woord over de kwartfinale tijdens het EK voetbal. Bekijk ook Samenvatting Frankrijk - Nederland (kwartfinale EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Zien: Fatima Moreira de Melo blikt in RTL Boulevard vooruit op Frankrijk – Nederland Bekijk deze video »
Voetbal :
Dominique Janssen na nederlaag op EK voetbal: "Teleurgesteld en verdrietig" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV