Awkward moment voor Stefan Jurriens in Het Jachtseizoen: "Nee, laat maar doei"

Awkward moment voor Stefan Jurriens in Het Jachtseizoen: "Nee, laat maar doei"

Een ongemakkelijk moment voor Stefan Jurriens in het SBS6-programma Het Jachtseizoen. De YouTuber vraagt aan een schaatsbaanmedewerkster waarom zij tijdens de zomerstop aan het werk is en dit zorgt voor een lach op het gezicht van zijn collega's Thomas van der Vlugt en Giel de Winter.

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hieronder.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Awkward moment voor <em>Stefan Jurriens</em> in <em>Het Jachtseizoen</em>: &quot;Nee, laat maar doei&quot; Een ongemakkelijk moment voor Stefan Jurriens in het SBS6-programma Het Jachtseizoen. De YouTuber vraagt aan een schaatsbaanmedewerkster waarom zij tijdens de zomerstop aan het werk is en dit zorgt voor een lach op het gezicht van zijn collega's Thomas van der Vlugt en Giel de Winter. Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hieronder. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? De Verhulstjes proosten op hun spectaculaire ontspanning Bekijk deze video » Hélène en Anouk in Het Jachtseizoen: 'We zijn ze aan het vernederen' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV