Donald Trump steunt Nederlandse boeren: "Verschrikkelijk wat daar gebeurt"

Donald Trump steunt Nederlandse boeren: "Verschrikkelijk wat daar gebeurt"

De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft in een toespraak zijn steun uitgesproken voor de Nederlandse boeren die zich verzetten tegen het nieuwe stikstofbeleid. Trump spreekt van een klimaattirannie van de Nederlandse overheid en noemt de boeren 'moedig en dapper'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Donald Trump</em> steunt <em>Nederlandse boeren</em>: &quot;Verschrikkelijk wat daar gebeurt&quot; De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft in een toespraak zijn steun uitgesproken voor de Nederlandse boeren die zich verzetten tegen het nieuwe stikstofbeleid. Trump spreekt van een klimaattirannie van de Nederlandse overheid en noemt de boeren 'moedig en dapper'. Tekst gaat verder onder de video. Donald TrumpTrump liet weten de Nederlandse boeren te steunen: "We staan achter de vreedzame Nederlandse boeren die dapper strijden voor hun vrijheid. Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt." De reden dat de oud-president überhaupt weet van de boeren in Nederland is omdat alternatief rechtse 'media' in de Verenigde Staten en Canada er aandacht aan besteden. Bekijk de toespraak van Donald Trump over de Nederlandse boeren hierboven. Bekijk ook Ivana Trump overleden: "Ze was de laatste die Donald Trump tegenspraak gaf" Bekijk deze video » Renze gemist? Wat Trump vooral niet deed tijdens Capitoolbestorming Bekijk deze video »
Nieuws :
Donald Trump steunt Nederlandse boeren: "Verschrikkelijk wat daar gebeurt"

Donald Trump
Trump liet weten de Nederlandse boeren te steunen: "We staan achter de vreedzame Nederlandse boeren die dapper strijden voor hun vrijheid. Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt." De reden dat de oud-president überhaupt weet van de boeren in Nederland is omdat alternatief rechtse 'media' in de Verenigde Staten en Canada er aandacht aan besteden.

Bekijk de toespraak van Donald Trump over de Nederlandse boeren hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's