Concert Pearl Jam in Ziggo Dome Amsterdam afgeblazen: "Helemaal klote"

Concert Pearl Jam in Ziggo Dome Amsterdam afgeblazen: "Helemaal klote"

Het bleef even spannend, maar vandaag komt dan toch het nieuws: het uitverkochte concert van Pearl Jam gaat niet door. De stem van zanger Eddie Vedder trekt het niet. De teleurstelling onder fans, die zich al bij Ziggo Dome verzameld hadden, is groot.

Tekst gaat verder onder de video.

Concert <em>Pearl Jam</em> in Ziggo Dome Amsterdam afgeblazen: &quot;Helemaal klote&quot; Het bleef even spannend, maar vandaag komt dan toch het nieuws: het uitverkochte concert van Pearl Jam gaat niet door. De stem van zanger Eddie Vedder trekt het niet. De teleurstelling onder fans, die zich al bij Ziggo Dome verzameld hadden, is groot. Tekst gaat verder onder de video. StemproblemenEddie Vedder zou stemproblemen hebben opgelopen door rook, stof en hitte, veroorzaakt door bosbranden bij een concert in Frankrijk. Pearl Jam staat ook voor morgen op het programma van de Ziggo Dome. Volgens Mojo gaat dat concert vooralsnog door. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Concert Pearl Jam in Ziggo Dome Amsterdam afgeblazen: "Helemaal klote"

Stemproblemen
Eddie Vedder zou stemproblemen hebben opgelopen door rook, stof en hitte, veroorzaakt door bosbranden bij een concert in Frankrijk. Pearl Jam staat ook voor morgen op het programma van de Ziggo Dome. Volgens Mojo gaat dat concert vooralsnog door.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's