Boeren, bijbels en beauties: Youri is dolgelukkig met lammetjes op de zorgboerderij

Boeren, bijbels en beauties: Youri is dolgelukkig met lammetjes op de zorgboerderij

Op de zorgboerderij is Youri dolgelukkig, want er zijn lammetjes geboren. In Boeren, bijbels en beauties is te zien dat hij zelfs een van de lammetjes mag vasthouden en in het hok zetten, en hij doet zijn uiterste best om het beestje niet te laten vallen.

Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder.

Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boeren, bijbels en beauties</em>: Youri is dolgelukkig met lammetjes op de zorgboerderij Op de zorgboerderij is Youri dolgelukkig, want er zijn lammetjes geboren. In Boeren, bijbels en beauties is te zien dat hij zelfs een van de lammetjes mag vasthouden en in het hok zetten, en hij doet zijn uiterste best om het beestje niet te laten vallen. Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder. Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boeren, bijbels en beauties: kapsters Gretia en Jeannette zijn shopverslaafd Bekijk deze video » Boeren, bijbels en beauties start maandag met bijzondere bewoners van Spakenburg Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's