Mystery guest MAX vakantieman checkt wc in hotel Benidorm: ‘Dit is jammer’

Mystery guest MAX vakantieman checkt wc in hotel Benidorm: ‘Dit is jammer’

In MAX vakantieman gaat de mystery guest op onderzoek uit in een hotel in Benidorm. In de badplaats die zeer populair is onder Nederlanders vindt hij Hotel Bilbaino, en hij krijgt een ‘praktische maar sfeerloze kamer’. Hij vindt hier en daar wat stof, de kamer is ‘lekker hufterproof’ met onder meer een ingepakte afstandsbediening. De badkamer is redelijk schoon, maar er ligt wel iets op de bril van de wc. “Dit is jammer.”

Bekijk de beelden van MAX vakantieman hieronder.

MAX vakantieman is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv.

Mystery guest <em>MAX vakantieman</em> checkt wc in hotel Benidorm: ‘Dit is jammer’ In MAX vakantieman gaat de mystery guest op onderzoek uit in een hotel in Benidorm. In de badplaats die zeer populair is onder Nederlanders vindt hij Hotel Bilbaino, en hij krijgt een ‘praktische maar sfeerloze kamer’. Hij vindt hier en daar wat stof, de kamer is ‘lekker hufterproof’ met onder meer een ingepakte afstandsbediening. De badkamer is redelijk schoon, maar er ligt wel iets op de bril van de wc. “Dit is jammer.” Bekijk de beelden van MAX vakantieman hieronder. MAX vakantieman is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv. MAX Vakantieman komt terug: Sybrand Niessen zoekt mensen met probleemvakanties Bekijk deze video » Nieuw seizoen MAX vakantieman start maandag 20 juni: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Mystery guest MAX vakantieman checkt wc in hotel Benidorm: ‘Dit is jammer’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV