Reizen Waes Wereldsteden: Tom krijgt thee met schapenvet: ‘Niet te doen’

Reizen Waes Wereldsteden: Tom krijgt thee met schapenvet: ‘Niet te doen’

In Reizen Waes Wereldsteden gaat Tom Waes naar Ulaanbaatar (Mongolië) en bij aankomst krijgt hij een bijzonder kopje thee aangeboden. “Dat ziet er afschuwelijk uit”, aldus Tom. Hij besluit eerst een slokje te nemen, voor hij hoort wat voor thee het is. “Fucking hell man, wat is dat? Dat is toch niet te doen, jong.” Uiteindelijk blijkt het thee met schapenvet te zijn…

Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder.

Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

<em>Reizen Waes Wereldsteden</em>: Tom krijgt thee met schapenvet: ‘Niet te doen’ In Reizen Waes Wereldsteden gaat Tom Waes naar Ulaanbaatar (Mongolië) en bij aankomst krijgt hij een bijzonder kopje thee aangeboden. “Dat ziet er afschuwelijk uit”, aldus Tom. Hij besluit eerst een slokje te nemen, voor hij hoort wat voor thee het is. “Fucking hell man, wat is dat? Dat is toch niet te doen, jong.” Uiteindelijk blijkt het thee met schapenvet te zijn… Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder. Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv. Reizen Waes Wereldsteden: Tom Waes doet verslag van massage met slangen Bekijk deze video » Reizen Waes Wereldsteden: Tom Waes probeert iconische Abbey Road-foto te maken Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's