Chateau Meiland: Martien en Maxime gaan een avondje stappen: ‘Waar is die wijn?’

Chateau Meiland: Martien en Maxime gaan een avondje stappen: ‘Waar is die wijn?’

In Chateau Meiland gaan Martien en zijn dochter Maxime Meiland een avondje gezellig stappen. Eerst krijgen ze woorden over het proosten. En daarna blijkt de gezelligheid ver te zoeken omdat er geen hond te bekennen is in de club. Al swingen de twee er op los. “Waar is die wijn?”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien en Maxime gaan een avondje stappen: ‘Waar is die wijn?’ In Chateau Meiland gaan Martien en zijn dochter Maxime Meiland een avondje gezellig stappen. Eerst krijgen ze woorden over het proosten. En daarna blijkt de gezelligheid ver te zoeken omdat er geen hond te bekennen is in de club. Al swingen de twee er op los. “Waar is die wijn?” Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Video: Martien en Erica geëmotioneerd door beelden Oma Renkema uit Chateau Meiland Bekijk deze video » Erica Meiland en kleindochter Claire gaan los: "Ga maar heel hard slaan" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's