Zien: Lil Kleine is mishandeling vergeten en steekt middelvingers op

Zien: Lil Kleine is mishandeling vergeten en steekt middelvingers op

Rapper Lil Kleine lijkt vijf maanden na de mishandeling van zijn ex-verloofde Jaimie Vaes voor te sorteren op een comeback. Vorige week maakte de rapper stiekem zijn comeback in een Duitse nachtclub, nu verschijnen er opnieuw beelden van hem op het podium. De rapper staat achter een DJ booth en steekt zijn beide middelvingers op.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Lil Kleine</em> is <em>mishandeling</em> vergeten en steekt <em>middelvingers</em> op Rapper Lil Kleine lijkt vijf maanden na de mishandeling van zijn ex-verloofde Jaimie Vaes voor te sorteren op een comeback. Vorige week maakte de rapper stiekem zijn comeback in een Duitse nachtclub, nu verschijnen er opnieuw beelden van hem op het podium. De rapper staat achter een DJ booth en steekt zijn beide middelvingers op. Tekst gaat verder onder de video. Lil KleineJorik Scholten, zoals de rapper echt heet, werd 13 februari opgepakt op verdenking van de mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes. Hij kwam na een paar dagen weer vrij, maar moest later opnieuw de bak in na beroep van het Openbaar Ministerie. Lil Kleine liep vervolgens op 15 maart lachend de gevangenis weer uit na het opheffen van zijn voorarrest. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Albert Verlinde sneert: 'Buik van Lil Kleine is niet meer klein' (Shownieuws) Bekijk deze video » Lil Kleine ziet zoontje Lio niet meer: 'Jammer dat het zo moet zijn' (video) Bekijk deze video »
Viral :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lil Kleine
Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, werd 13 februari opgepakt op verdenking van de mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes. Hij kwam na een paar dagen weer vrij, maar moest later opnieuw de bak in na beroep van het Openbaar Ministerie. Lil Kleine liep vervolgens op 15 maart lachend de gevangenis weer uit na het opheffen van zijn voorarrest.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's