Serie Jos gemist? ‘Mama zit al ver over haar prikkeltaks!’

Serie Jos gemist? ‘Mama zit al ver over haar prikkeltaks!’

In de serie Jos gaat het allemaal even niet zo lekker. Jos wil het allemaal goed doen voor iedereen, maar hij richt ook heel wat schade aan met zijn goede bedoelingen. De dochter van zijn nieuwe vriendin is klaar met Jos en gooit een bord spaghetti in zijn gezicht. En daarop schiet Esther weer uit haar slof. “Mama zit al ver over haar prikkeltaks!”

Bekijk het fragment van Jos hieronder.

De serie Jos is iedere zondag rond 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

Serie <em>Jos</em> gemist? ‘Mama zit al ver over haar prikkeltaks!’ In de serie Jos gaat het allemaal even niet zo lekker. Jos wil het allemaal goed doen voor iedereen, maar hij richt ook heel wat schade aan met zijn goede bedoelingen. De dochter van zijn nieuwe vriendin is klaar met Jos en gooit een bord spaghetti in zijn gezicht. En daarop schiet Esther weer uit haar slof. “Mama zit al ver over haar prikkeltaks!” Bekijk het fragment van Jos hieronder. De serie Jos is iedere zondag rond 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv. Jos gemist? Jos wordt raar aangekeken als hij bed wil kopen voor stiefdochter Bekijk deze video » Jos: Esther wil meer dan praktische hulp: ‘Ik wil dat je ruimte maakt in je zijn!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV