Samenvatting Tour de France Femmes etappe 2: Dubbelslag voor Marianne Vos

Samenvatting Tour de France Femmes etappe 2: Dubbelslag voor Marianne Vos

Bekijk hier het etappeschema van Tour de France Femmes 2022.

Samenvatting <em>Tour de France Femmes</em> etappe 2: Dubbelslag voor <em>Marianne Vos</em> Bekijk hier het etappeschema van Tour de France Femmes 2022. Marianne Vos heeft de tweede etappe van de Tour de France Femmes op haar naam weten te schrijven. De ervaren Nederlandse maakte in de slotfase deel uit van een sterke kopgroep en kon in de finale terugvallen op haar ijzersterke sprint. Aan de finish was Vos goed voor een dubbelslag, want morgen mag ze ook in de gele trui rondrijden. De Tour de France Femmes 2022 is van zondag 24 tot en met zondag 31 juli te zien op NPO 1, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De belangrijkste hoogtepunten vind je bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jonas Vingegaard wint Tour de France, slotetappe voor Jasper Philipsen Bekijk deze video » Tour de France Femmes: Marianne Vos wint tweede etappe en pakt gele trui Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Tour de France Femmes etappe 2: Dubbelslag voor Marianne Vos

Marianne Vos heeft de tweede etappe van de Tour de France Femmes op haar naam weten te schrijven. De ervaren Nederlandse maakte in de slotfase deel uit van een sterke kopgroep en kon in de finale terugvallen op haar ijzersterke sprint. Aan de finish was Vos goed voor een dubbelslag, want morgen mag ze ook in de gele trui rondrijden.

De Tour de France Femmes 2022 is van zondag 24 tot en met zondag 31 juli te zien op NPO 1, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De belangrijkste hoogtepunten vind je bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's