Video: Humberto Tan houdt lippen stijf op elkaar over affaire Dionne Stax

Video: Humberto Tan houdt lippen stijf op elkaar over affaire Dionne Stax

De zomer draait op volle toeren en dan is elk jaar ook weer hét moment om op televisie eens urenlang te gaan ouwehoeren met intellectuele types in Zomergasten. Gister mocht Humberto Tan bij Janine Abbring het spits afbijten, over onder meer het stoppen van RTL Late Night en zijn affaire met Dionne Stax.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Humberto Tan</em> houdt lippen stijf op elkaar over affaire <em>Dionne Stax</em> De zomer draait op volle toeren en dan is elk jaar ook weer hét moment om op televisie eens urenlang te gaan ouwehoeren met intellectuele types in Zomergasten. Gister mocht Humberto Tan bij Janine Abbring het spits afbijten, over onder meer het stoppen van RTL Late Night en zijn affaire met Dionne Stax. Tekst gaat verder onder de video. Affaire Dionne StaxHumberto Tan zag de kijkcijfers van RTL Late Night kelderen toen hij onder vuur lag door zijn uitgelekte affaire met Dionne Stax. Janine Abbring vraagt naar de affaire, maar Humberto houdt zijn lippen stijf op elkaar. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Humberto Tan houdt lippen stijf op elkaar over affaire Dionne Stax

Affaire Dionne Stax
Humberto Tan zag de kijkcijfers van RTL Late Night kelderen toen hij onder vuur lag door zijn uitgelekte affaire met Dionne Stax. Janine Abbring vraagt naar de affaire, maar Humberto houdt zijn lippen stijf op elkaar.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's