Bloedhete erotiek op Netflix: bekijk hier de eerste vier minuten van The Next 365 Days

Bloedhete erotiek op Netflix: bekijk hier de eerste vier minuten van The Next 365 Days

Monday 25 July 2022 om 21:07

Dat de broeierige erotische films '365 Days' een groot succes is, blijkt maar weer. Na het tweede deel in juni van dit jaar komen de makers met nog een vervolg. Netflix onthult wanneer de fans kunnen gaan genieten van de onstuimige scènes met Massimo en Laura. En dat is al héél snel, vanaf 19 augustus is de film The Next 365 Days beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk hieronder de eerste 4 minuten van de nieuwe film The Next 365 Days

Bloedhete erotiek op Netflix: bekijk hier de eerste vier minuten van <em>The Next 365 Days</em> Dat de broeierige erotische films '365 Days' een groot succes is, blijkt maar weer. Na het tweede deel in juni van dit jaar komen de makers met nog een vervolg. Netflix onthult wanneer de fans kunnen gaan genieten van de onstuimige scènes met Massimo en Laura. En dat is al héél snel, vanaf 19 augustus is de film The Next 365 Days beschikbaar. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Bekijk hieronder de eerste 4 minuten van de nieuwe film The Next 365 Days Het verhaalDe film is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska en gaat over de hitsige relatie tussen de rijke maffiabaas Massimo en de jonge Poolse Laura. CastNaast Michelle Morrone (365 dni) en Anna Maria Sieklucka (Na dobre i na zle) is ook Simone Susinna (L'isola dei famosi) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Tomasz Mandes en Barbara Bialowas (Big Love). Vanaf 19 augustus 2022 is de derde deel The Next 365 Days te zien op Netflix. Genre: Erotiek, Drama, Romantiek. Trailer 365 dni Bekijk deze trailer » Trailer 365 Days: This Day Bekijk deze trailer »
Trailer :
Bloedhete erotiek op Netflix: bekijk hier de eerste vier minuten van The Next 365 Days

Het verhaal
De film is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska en gaat over de hitsige relatie tussen de rijke maffiabaas Massimo en de jonge Poolse Laura.

Cast
Naast Michelle Morrone (365 dni) en Anna Maria Sieklucka (Na dobre i na zle) is ook Simone Susinna (L'isola dei famosi) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Tomasz Mandes en Barbara Bialowas (Big Love).

Vanaf 19 augustus 2022 is de derde deel The Next 365 Days te zien op Netflix. Genre: Erotiek, Drama, Romantiek.

Actuele video's

Meer actuele video's