Hart van Nederland gemist? Boeren delen zakdoeken uit tijdens Roze maandag

Hart van Nederland gemist? Boeren delen zakdoeken uit tijdens Roze maandag

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Boeren delen zakdoeken uit tijdens <em>Roze maandag</em> Het is vandaag weer Roze Maandag op de Tilburgse kermis, de grootste kermis van ons land. De stad zat vol met boeren die aan het protesteren waren tegen het nieuwe stikstofbeleid. De boeren deelden roze zakdoeken op de kermis: "De beste manier om voor je recht te vechten!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Roze Maandag in Tilburg escaleert: "De Gestapo komt de kermis slopen" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Roze Maandag op Tilburgse Kermis wordt groots gevierd Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is vandaag weer Roze Maandag op de Tilburgse kermis, de grootste kermis van ons land. De stad zat vol met boeren die aan het protesteren waren tegen het nieuwe stikstofbeleid. De boeren deelden roze zakdoeken op de kermis: "De beste manier om voor je recht te vechten!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV