Caroline van der plas in Op1 over grensoverschrijdend gedrag Amsterdams studentencorps

Caroline van der plas in Op1 over grensoverschrijdend gedrag Amsterdams studentencorps

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Opnieuw grensoverschrijdend gedrag Amsterdams studentencorps. Tijdens een lustrumdiner zijn er seksueel intimiderende en vrouwonvriendelijke speeches gehouden door leden van de vereniging. Tientallen vrouwen hebben een boze brief geschreven aan het bestuur.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Caroline van der plas</em> in <em>Op1</em> over grensoverschrijdend gedrag <em>Amsterdams studentencorps</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Opnieuw grensoverschrijdend gedrag Amsterdams studentencorps. Tijdens een lustrumdiner zijn er seksueel intimiderende en vrouwonvriendelijke speeches gehouden door leden van de vereniging. Tientallen vrouwen hebben een boze brief geschreven aan het bestuur. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Caroline van der PlasHet nieuws leidt opnieuw tot veel ophef in de vereniging, nadat het corps vorig jaar ook al was beticht van grensoverschrijdend gedrag. Caroline van der Plas reageert in Op1 op de vrouwonvriendelijke speeches: "Dit zijn geen mannen, dit zijn een stelletje slecht opgevoede losers!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Caroline van der plas in Op1 over grensoverschrijdend gedrag Amsterdams studentencorps

Reactie Caroline van der Plas
Het nieuws leidt opnieuw tot veel ophef in de vereniging, nadat het corps vorig jaar ook al was beticht van grensoverschrijdend gedrag. Caroline van der Plas reageert in Op1 op de vrouwonvriendelijke speeches: "Dit zijn geen mannen, dit zijn een stelletje slecht opgevoede losers!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's