Op1 gemist? Caroline van der Plas reageert op Fox News-uitspraken Eva Vlaardingerbroek

Op1 gemist? Caroline van der Plas reageert op Fox News-uitspraken Eva Vlaardingerbroek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Op Fox News mocht ex-kandidaat kamerlid voor Forum voor Democratie Eva Vlaardingerbroek vorige week komen vertellen dat het stikstofverhaal 'verzonnen is om migranten te kunnen huisvesten'. Bij Op1 wordt gereageerd op de uitspraken van Vlaardingerbroek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Caroline van der Plas</em> reageert op Fox News-uitspraken <em>Eva Vlaardingerbroek</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op Fox News mocht ex-kandidaat kamerlid voor Forum voor Democratie Eva Vlaardingerbroek vorige week komen vertellen dat het stikstofverhaal 'verzonnen is om migranten te kunnen huisvesten'. Bij Op1 wordt gereageerd op de uitspraken van Vlaardingerbroek. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Van der PlasBBB-Kamerlid Caroline van der Plas vertelt in Op1 dat er in Nederland inderdaad een gevecht om de ruimte is: "De immigratie is veel te hoog, daar moeten we zeker wat aan doen. Maar om nou te zeggen dat boeren worden weggejaagd om de grond aan vluchtelingen te geven, dat is gewoon echt te kort door de bocht" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der plas in Op1 over grensoverschrijdend gedrag Amsterdams studentencorps Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Caroline van der Plas reageert op Fox News-uitspraken Eva Vlaardingerbroek

Reactie Van der Plas
BBB-Kamerlid Caroline van der Plas vertelt in Op1 dat er in Nederland inderdaad een gevecht om de ruimte is: "De immigratie is veel te hoog, daar moeten we zeker wat aan doen. Maar om nou te zeggen dat boeren worden weggejaagd om de grond aan vluchtelingen te geven, dat is gewoon echt te kort door de bocht"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's