Op1 gemist? Apenpokkenvirus internationaal gevaar voor de volksgezondheid

Op1 gemist? Apenpokkenvirus internationaal gevaar voor de volksgezondheid

Maandag 25 juli 2022 om 23:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Apenpokkenvirus</em> internationaal gevaar voor de volksgezondheid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het apenpokkenvirus uitgeroepen tot een internationaal gevaar voor de volksgezondheid. Die status is het hoogste waarschuwingsniveau van de organisatie. Volgens viroloog is dat een verstandige keuze: "De curve gaat stijl omhoog, we zien elke twee/drie weken een verdubbeling. Dat is echt dramatisch" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Apenpokkenvirus internationaal gevaar voor de volksgezondheid

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het apenpokkenvirus uitgeroepen tot een internationaal gevaar voor de volksgezondheid. Die status is het hoogste waarschuwingsniveau van de organisatie. Volgens viroloog is dat een verstandige keuze: "De curve gaat stijl omhoog, we zien elke twee/drie weken een verdubbeling. Dat is echt dramatisch"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's