Op1 gemist? Merijn Zeeman over het Tour-succes van wielerploeg Jumbo-Visma

Op1 gemist? Merijn Zeeman over het Tour-succes van wielerploeg Jumbo-Visma

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Merijn Zeeman</em> over het Tour-succes van wielerploeg <em>Jumbo-Visma</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sportief directeur van de Nederlandse wielerploeg Jumbo-Visma Merijn Zeeman zag gisteren een droom in vervulling gaan. Zijn formatie won met de Deen Jonas Vingegaard na jaren van proberen het eindklassement in de Tour de France. Bij Op1 vertelt Zeeman over het succes: "Dit is iets wat we jaren geleden ooit als droom hebben geformuleerd, wat totaal onrealistisch was." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Merijn Zeeman over het Tour-succes van wielerploeg Jumbo-Visma

Sportief directeur van de Nederlandse wielerploeg Jumbo-Visma Merijn Zeeman zag gisteren een droom in vervulling gaan. Zijn formatie won met de Deen Jonas Vingegaard na jaren van proberen het eindklassement in de Tour de France. Bij Op1 vertelt Zeeman over het succes: "Dit is iets wat we jaren geleden ooit als droom hebben geformuleerd, wat totaal onrealistisch was."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's